dimecres, 23 de febrer del 2011

Obres són amors, en temps d'eleccions

Ahir anava caminant pel carrer i vaig vore que una mítica zona d'esplai i passeig del poble estava tancada perquè anaven a fer obres de remodelació. Ara, al mes de febrer d'un any electoral, a tres mesos d'eleccions. Moltes vegades els governants insulten la intel·ligència dels ciutadans perquè pensen que tenen la memòria d'un peix.

No tots, afortunadament.

Els comptes són clars: Entraren a governar després de les eleccions de 2007. En 2010 van fer unes rotondes. En 2011 comencen a construir les grades del camp de futbol i, a tres mesos d'eleccions, posen uns cotxets elèctrics i comencen altres obres. I no parlem de la fonteta pagada amb els Pla Confiança (pagada per dir alguna cosa, perquè ara s'ha sabut que en eixe pla no paga ni Déu), que costa 400.000 euros. "Y nuestros hijos en barracones". Això posava en una pintada que no va estar ni 24 hores en el cartell de l'obra.

Propaganda i censura. Mussolini i Goebbels estan fent-se palles de gustet, veuen que encara tenen continuadors en la terra.

1 comentari:

  1. mmmm he de dir-te que a la pintada no posava això exactament, jo la vaig veure com tu les poquetes hores que va durar...i deia:
    "Y nuestros hijos en barracones cabrones", sí això posava, i als pocs dies feren una nova pintada, aquesta no em va donar temps ni a llegir-la, i això que pase tots els dies, aquesta la feren en pintura més forta, perquè tot i no poder-se llegir, queda la marca de la veu del poble...

    ResponElimina