dijous, 11 de novembre del 2010

El parc temàtic de la mentida

Les eleccions s'apropen a pas valent. El diumenge 22 de maig de 2010, d'ací sis mesos, tornem a exercir eixe dret que en molt de temps va estar prohibit i pel qual moriren moltes persones. A alguns polítics, però, eixe tema no els interessa i l'únic objectiu que tenen en ment es mantidre el seu estatus i el nivell de vida propi i el de la cort de panxacontents que els hi acompanyen.

I per això, cal presentar alguna cosa novedosa, un projecte que puga entusiasmar a la Tia Maria, al Tio Paco i al fill d'estos dos. El PP valencià és un partit especialista en presentar projectes de parcs temàtics i per eixe camí és per on han tingut que tirar esta setmana el president de la Generalitat i la seua mare política, Rita Barberà.

Fugint de flaixos i preguntes i d'un realitat dura per a ells que passen per corretges en alemany i marques de rom fermentades en femers del sud, han anat a passar uns dies a Itàlia, la terra on està la Santa Seu en la que tan creuen i a la que involucren en els negocis dels seus amics als qui volen un ou i part de l'altre.

I "habemus ideam" o com es diga en llatí. Ja tenim projecte per a fer campanya electoral! Un parc temàtic i de ferrari! Com no ho havíem pensat abans? En la terra on és tradició fer carreres de cotxes per la ciutat, on tots portem un Fernando Alonso dins i on treballem de valent per a comprar-nos un ferrari perquè ací tot va bé, la millor cosa que podem fer per a rescatar del pou negre al mig milió de desocupats que tenim és fent un parc temàtic de ferrari.

Ben segur que serà un èxit. Com el parc d'Astèrix que s'anava a fer en Sagunt i que se'n anà a França. Com el parc temàtic de la música Don-Do que anava a fer-se també en Sagunt i se'n anà per l'excusat. O com Mundo Ilusión, que es quedà en això: en molta il·lusió i molts diners perduts pel camí. Com no, hem de recordar a Terra Mítica, eixa gran parc en fallida tècnica i amb un expedient de regulació d'ocupació en marxa. Sou uns cracs! En el sentit literal de la paraula.

Efectius si que han estat. Milions i milions d'euros en trames de factures falses, en contractació d'amics, familiars, veïns i saludats. Compra de terrenys a gent de casa. Negoci sí que s'ha fet, però clar, sempre el fan els mateixos i això és el que no quadra, almenys per a la gent que pensa i té el costum saludable de no vore les "antinotícies" de Canal 9.

No sé com tenint tan bona mà per a fer parcs temàtics, per què la Paramount ha decidit fer el seu en Múrcia. Desagraïts. Males persones. Traïdors. Murcianistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada