dimarts, 16 de novembre del 2010

Carmen i Alicia: Un país meravellat


Els periodistes, els analistes i les veus més crítiques de la política valenciana parlen molt del nivell dels polítics que tenim en les terres de l’antic Regne i ara que està en marxa la campanya electoral de les eleccions catalanes, també cal parar una miqueta d’atenció a allò que els passa als nostres veïns del Nord perquè, tot cal dir-ho, tampoc té desperdici.

Hui, m’he quedat bocabadat quan he llegit la notícia d’un videojoc que han fet les Noves Generacions del Partit Popular de Catalunya, un artefacte incendiari més propi  de les Joventuts Hitlerianes que d’un partit que se suposa demòcrata, democràtic i que està en un procés tan bonic com és el de presentar-se a una eleccions i triar i poder ser triats amb llibertat. Açò darrer és el que sembla que encara no han entés massa bé alguns militants del PP.

La cosa està clara. Els xiquets i les xiquetes del partit de la gavina volien eixir en totes les notícies com ho ha fet Puigcercós i han fet la seua, amb tan mal gust i mala classe que s’han inventat un joc on cal matar independentistes i immigrants per guanyar la partida. No sé si el joc eixe tindrà un tutorial i si no el tenen, tan fàcil com comprar qualsevol llibre dels que es venien a la llibreria Europa de Barcelona, on es veu que s’han criat els joves del PP català.

Volien el titular, obrir informatius, eixir en les primeres planes… Està clar que el PP de la Sánchez Camacho no es juga res el 28-N. Ha estat una maniobra mediàtica per a destacar-se un poc de l’únic partit amb el que comparteixen escena, ideologia i possiblement votants i que no és altre que la CORI on va en la llista la coneguda cupletista i empresària del sexe, Carmen de Mairena.

Sembla que molta gent  arriba a confondre pel morràmen a Na Carme i a N’Alícia, i per això, els cadells del PP català han hagut d’enginyar-se-les per a deixar clar qui és la racista, la xenòfoba i la violenta. I ho ha deixat ben clar amb “Alicia Croft” i que l’altra, la Mairena, és una artista, en l’ampli terme  de la paraula.


I encara queda una altra… Després del joc de marres i de vore que la justícia no fa res, caldria que els governants i polítics de la Villa y Corte prengueren mesures pel bon ús lingüístic. Ja que no van a canviar la llei de partits, almenys que modifiquen el nom i que es diga pel que realment és: Llei per a il·legalitzar als partits de l’esquerra abertzale. Ens han deixat molt clar que eixa llei està feta a mesura, com els vestits de Camps, per actuar al País Basc i mentre, a la resta de territoris de l’estat poden existir partits d’extrema dreta o de centre-dreta camuflats que fan actes violents, que inciten a fer-los, que els aplaudeixen o que, senzillament, calle i no els condemnen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada