dimarts, 19 d’octubre del 2010

Pangermanistes!


Crida molt l’atenció que aquells que tant van a missa i es peguen tants colpets en el pit en senyal de penediment són, vés per on, els qui més penitències han de fer per la seua facilitat de cometre més pecats per minut. Són els sords entre els sords, amb tots els meus respectes i estima cap els sords. Són els cecs entre els cecs. Amb la mateixa deferència cap a estes persones. De muts, però, no tenen ni un pèl, amb el meu respecte cap els muts i també per aquells que no hi tenen pèl.

Sempre veuen el mal que fan els altres. Veuen al borratxo del veí, a la indecent de la veïna, al malfaener del fill del veí, a l’immoral del fill de la cosina, al malbaratador del president d’altra autonomia, al traïdor a la pàtria, a qui no fa honors als productes de la terra... Sembla que ells són els millors, qui menys erren, qui millor ho fan, qui millor guarden en un potet sota un taulell de la cambra que està tancada a pany i clau les essències de la terra...

I després són els que més furten i els més immorals. Els més mentiders. Els més traïdors a la pàtria. Qui menys honora i consumix els productes de la terra... Si no és així, que explique la senyora alcaldessa de València, tan preocupada estos dies en triar noves falleres majors que tinguen possibles per a ser-ho, perquè eixa Mostra de Cinema que organitza, cada volta més cutre i menys valenciana, no empra vehicles oficials de la terra, nosaltres que som la terra “de las flores, de la luz y de la Ford” –que bons milions ha rebut del govern valencià i central perquè no se’n vagen d’ací, mentre les xicotetes empreses de la terra tanquen-... i lloga –o compra, no ho sabem encara-, cotxes de luxe alemanys. Alemanys!!

Tenim uns polítics que necessiten més “divan” que poltrona. Alguns han passat de la dèria antipancatalanista que provoca ser molt pancastellanista a ser pangermanistes, encara que alguns ja estaven en això per principis de la democràcia i acabaren sent filonazis.

Que algú m’ho explique!

1 comentari:

  1. Tens més raó que un sant, hahhaa. Fa anys, un personatge i sense dir nom, cada diumenge pujava a l'altar a llegir allò de les misses. Durant la setmana furtava tot el que podia i més.
    Salut
    "Al vent" www.miradesalvent.blogspot.com

    ResponElimina