dimecres, 8 de setembre del 2010

Setembre


Setembre és un més que m'agrada molt. Potser pels bons records d'infantesa, potser perquè siga el final de l'ardent estiu. Setembre fa olor a poble, a la meua estimada la Font de la Figuera. I és dansà, i és memòria, i són arrels.

Setembre per a mi és el remat de les vacances i després de ballar les danses torne a fer sonar la dolçaina alegrement en les proclamacions falleres i amb eixe so sé que comença de nou l'any fester per a mi, un any que gira al voltant de la festa de Sant Josep.

El meu setembre és més setembre des de que celebrem el Mig Any Faller, una iniciativa que ha arrelat, de la qual som pioners en la nostra comissió i de la que em sent orgullós de ser el president de la comissió organitzadora d'eixe acte des de la fundació.

Setembre és això: arrels, tradició, poble, festa, indentitat, amics, començament... I este setembre comença una recta final molt important en la meua carrera professional que finalitzarà al maig de 2011, amb les eleccions. Comencen uns mesos molt intens, on serà difícil no estar molts dies esgotats i agobiats però trobe que pagarà la pena.

Com sempre, cal extraure un aprenentatge d'allò que fem, buscar la vessant positiva i per això cal ser conscient que vénen mesos de fer quilòmetres, però també de xarrar, de conéixer llocs i gents d'aprofundir en l'estima al meu país.

Benvingut siga setembre i tot el que vindrà darrere d'ell.

1 comentari: