diumenge, 27 de juny del 2010

De tasques i tavernes de la terra

Ahir dissabte, celebràrem la posada en marxa de la tasca El Cau, al cor d'Almenara i dins d'una casa singular de poble. La família Castelló-Abad enceta una nova aventura que, de segur, tindrà molt d'èxit perquè són vells coneguts del panorama gastronòmic d'Almenara com també és coneguda la bonhomia, senzillesa i simpatia que els caracteritza.

Un lloc encantador, respectuós amb l'arquitectura del que és una planta baixa de casa de poble i amb tocs de modernitat, El Cau és un lloc ideal per a sopar, per anar de tapes, cerveses i vins i d'on el visitant mai eixirà decebut i sempre tindrà ganes de tornar.

Un lloc més per anar ara els caps de setmana. La mateixa confiança per recomanar-vos El Cau serveix també per aconsellar-vos la Taverna de la Serp, altre lloc ubicat en un punt ideal: als peus del teatre romà de Sagunt. Un bon ambient, una bona cuina i una curada selecció de productes de la terra i on anem a fer coses interessants este estiu: performances, caragolades i fins i tot un recital de Toni de l'Hostal, que serà segurament pel mes d'agost.

No vos esglaieu si un dissabte o diumenge per la nit arribeu al final del carrer del castell i sentiu càntics, llaüts, guitarres i guitarrons. És que els folkloròpates que anem per la Serp hem acabat de sopar i hem començat la festa, a l'estil de la terra.

Gaudiu de la Terra. Gaudiu dels locals de la nostra gent!

2 comentaris:

  1. Mira, ara acabe de llegir açò i esta és l'hora en qu'encâ no ha entrat jo mai en Almenara! Sort que, de rebot, anirem el divendres 27, que si per tu fóra...

    ResponElimina
  2. Què fort que em digues això! Ja t'ho explicaré jo el dia 27, ja...

    ResponElimina