dissabte, 13 d’abril del 2013

Una responsabilitat molt desitjada

Ahir per la nit, l'assemblea general de la Falla Eduardo Merello va decidir, per unanimitat de tots els assistents, que jo fóra el president dels exercicis 2014 i 2015. Una responsabilitat molt desitjada que, des de fa molts anys m'han demanat que prenguera moltes persones.

Em causa vertígen saber que sóc president d'una falla d'especial, d'una falla guanyadora, d'una falla pionera en organitzar moltes celebracions. Vull seguir el camí marcat per Manuel Cosín (DEP), per Pedro de Andrés, per Rafa Benito, per José Manuel López i per Manuel Bonaque. Ells han sigut uns grandíssims presidents i sé que puc comptar amb ells en consells, en treball i en ajuda.

La meua vida, des de fa moltíssims anys, està lligada a la falla Eduardo Merello, on tinc bons amics i amigues i on vivim la festa fallera d'una forma especial i des d'una gran familiaritat. Després de ser presentador, mantenidor, responsable de llibret, vicesecretari i vicepresident, ara em toca la faixa roja, la de president, una faixa que portaré amb molt d'orgull perquè tinc darrere a gent meravellosa, gent creativa, gent faenera i gent que viu les falles amb amor i intensitat.

Moltes gràcies pel vostre suport i comencem una nova aventura. És un port més que vull i dec passar per arribar a Ítaca.

1 comentari:

  1. Sabes que eres el nuevo capitán de la nave, que ya ha partido hacia el siguiente ejercicio. Ahora esperamos que escojas a esa Comisión ejecutiva, que seguro será la más valiente y atrevida para la andadura. Sabes que TOD@S los mereller@s estamos a tu espalda para arropaerte en las más ingeniosas y eficaces decisiones que deberás de tomar. O delante para amortiguar todos esos golpes que dan a veces...
    Pero lo más importante para ti, es que disfrutes con ese fajín rojo, junto a las nuevas representaciones de FF.MM. y Presidente Infantil de este ejercicio. Que ya me ha chivado un pajarito que está al completo.... Y sobre todo a esas personas que tanto te quieren y tanto afecto les das...

    P.D. Deja el listón bien alto, para que el sigiente tenga que subir con escalera jejeje.

    Un fuerte abrazo Enric, de un humilde fallero
    Juanjo

    ResponElimina