dilluns, 12 de març del 2012

Comencen les falles!!


Feia temps que no actualitzava el meu bloc i ara, pense, és el millor moment. Hui és 12 de març, hui comence les meues vacances de falles i hui em dedique en cos i ànim a plantar monument, a ajudar en tot el que puga perquè el dia 15 de març a les 8 del matí estiga tot enllestit.

Són dies de roba vella i bruta. D'esforç, de somriures, de crits, de discusions, d'abraçades, de confidencialitats, d'idees, de son, de molta son... Són dies de treballar molt dur, de compartir moltes hores de treball amb persones que, quan passa tot, no pots considerar-los ni coneguts, ni companys, ni amics. Són alguna cosa més. Som una família.

Són persones especials amb les quals compartisc esforços i somnis, que compartim la mateixa passió. Plorem junts quan perdem a alguna persona estimada, com per desgràcia ens ha passat. També plorem junts d'alegria quan el premi ens reconeix el treball que hem fet. Ens emocionem i ens quedem afònics de cantar, de riure, de cridar. Compartim moltes hores. No sols estos dies, tot l'any. Hem creat una meravellosa xarxa d'il·lusions que ens aplega tot l'any al casal i ara, també al carrer.

Si. Som la falla Eduardo Merello. És un sentiment especial que no es pot explicar en unes poques línies. Estic orgullós de formar part d'una comissió on he conegut a gent meravellosa i especial, perquè una falla és això, és la seua gent i la meua falla, és a dir, la meua gent, és la millor gent del món.

A elles i a ells van estes paraules de reconeixement. Sou meravellosos i espere compartir molts anys d'il·lusions, de festa, de somnis, d'esperances i de falles amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada