divendres, 6 de maig del 2011

Diari de campanya: Primer dia

Son. Molta son després d'arribar a casa tard i de tot un dia intens de preparatius per a començar la campanya. Son, molta son davant d'un café ben carregat en el bar d'un centre comercial, esperant els darrers vídeos per a portar a la TV i aprofitant eixos minuts per a fer una entrada per al meu bloc.

Després dels nervis i de la descàrrega d'adrenalina de fer una connexió en directe ve el baixó del moment. Així vaig arribar anit a casa, però content i satisfet pel treball fet i pels resultats.

També molt content amb la professionalitat dels treballadors i treballadores de RTVV que feren eixa connexió. Tinc molt clar qui sobra en eixa casa, i no són els bons professionals.

Eixe és un motiu més per a treballar en esta campanya. Volem recuperar la dignitat de les institucions valencianes i també de la nostra radiotelevisió. M'agradaria tornar a vore-la sense prejudicis, sense posar-me la mà al nas de tanta pudor manipuladora. I el millor de tot, que tot això és possible si ens mobilitzem totes i tots diumenge 22 i diem amb paperetes amb somriures que ja n'hi ha prou. O que ja ho tenen bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada