dilluns, 20 de desembre del 2010

RTVV: Màster en fer el ridícul

Em sap molt greu que els malalts del nostre país amb determinats problemes tinguen que dipositar les seues esperances en Canal 9. És com qui està molt malaltet i li donen cita amb el forense. Això t'ha de preocupar.

Després de moltes setmanes de promoció i d'autobombo, d'un gran muntatge i un gran desplegament, resulta que s'acaba la telemarató de Gent x Gent i... "nunca más se supo".

Ni twitter, ni facebook, ni youtube, ni el web oficial de RTVV tenien cap senyal de vida de la telemarató. Com si no s'haguera fet. Com si no existira. Res de res.

Un silenci sospitós que feia olor a por, a fracàs, al ridícul al que ja ens té acostumats i acostumades RTVV. Ningú coneixia ni volia dir la xifra de la recaptació de la gran gala de la solidaritat dels valencians perquè l'empastre era amb majúscules i els envejats, temuts i odiats veïns del Nord havien eixit molt millor parats en la seua telemarató. Fins i tot, els ultres d'Intereconomía ho feren millor que Canal 9. I això ja és per a plorar.

Mentre a Catalunya recaptaven més de 7 milions d'euros i els del gat banyat 740.000 titos, la televisió pública del PP no passava de 200.000 euros, 50.000 menys que l'any passat.

Ni les ties Maries que aplaudixen a Rita i a Camps pel carrer no s'atrevixen ni a enviar un sms a Canal 9. "Amb els diners de tots que facen el que vulguen, amb els meus no", pensaran.

2 comentaris:

  1. Enric, per si no ho has trovat, hi ha una web de gent x gent: http://www.gentpergent.com/ amb la informació corresponent.

    ResponElimina
  2. Fins l'hora de dinar era impossible saber la quantitat recaptada per cap mitjà de la casa o de fora. De fet, vaig estar a punt de capturar unes pantalles per a demostra-ho i finalment no ho vaig fer. A l'altra no em passarà això. No ho dic per fer sang ni per tirar per terra esta televisió perquè això ja ho fan soletes tots els dies als informatius. Quan ho he escrit és perquè ho he vist.

    ResponElimina